BEACHCLUB THE SUNSET

Op het uiterste westpuntje van Ameland vind je Beachclub The Sunset. Deze laid back spot staat ook wel bekend als ‘Ibiza aan de Noordzee’. Je beleeft er de mooiste zonsondergang van Nederland.

Bekijk de website

VAN HEECKEREN GRANDCAFÉ

Comfy loungebanken, bubbels, haardvuurtje hier haardvuurtje daar, fijne beats uit de speakers en een goed gevulde wijnwand die ook dienst doet als eyecatcher. Het mooiste all-year terras van het eiland is met recht the place to be te noemen.

Bekijk de website

PROEFLOKAAL RIXT

Onder de toren in het bruisende centrum van Nes vind je Proeflokaal Rixt. Ontdek deel en beleef nieuwe smaken. Geniet samen van onze “signature dish”: Rixt’s vleesplank, gecombineerd met één van onze geweldige topwijnen.

Bekijk de website

VAN HEECKEREN HOTEL

Witte tinten, zandkleurige details, natuursteen, houten vloeren en warme kleden. Wie het Van Heeckeren Hotel binnenwandelt komt meteen tot rust. Island vibes all over the place.

Bekijk de website

THE HARBOUR

Geniet op het terras van The Harbour van het geweldige uitzicht op de nostalgische haven onder het genot van een goed glas wijn en vers gerolde sushi. Spot de mooiste bootjes die binnenvaren!

Bekijk de website

SOLLICITEER!