Werk op Ameland

Je kan tegen een vergoeding in één van onze (gedeelde) kamers, appartementen of studio’s verblijven! Dan heb je dus een mooi dak boven je hoofd en woon je op het mooiste Waddeneiland van Nederland.

Wij hebben dus verschillende personeelshuizen en accommodaties beschikbaar waar je terecht kunt wanneer je bij ons wilt komen werken!

Wij hebben eigenlijk toppers nodig die zoveel mogelijk beschikbaar zijn in het voorseizoen, hoogseizoen, en naseizoen.

Meestal wordt het hier op Ameland vanaf de maand april/mei erg druk in de weekenden, loopt het hoogseizoen van 1 juni tot en met eind augustus, en blijven de weekenden in september ook nog erg druk.

Verder hebben we natuurlijk de schoolvakanties nog, wanneer ons eiland ook erg druk wordt.

Je mag altijd solliciteren, maar hoe meer je beschikbaar bent, hoe groter de kans dat wij je ook goed kunnen gebruiken!

Het is wel erg belangrijk dat wanneer je van tevoren aangeeft beschikbaar te zijn, dat je dit ook echt bent ? Je kunt je vast wel voorstellen dat wanneer je last-minute afzegt, wij niet zomaar vervanging geregeld hebben!

Na 20 minuten varen met de sneldienst of na 50 minuten varen met de reguliere veerboot, zet jij voet aan wal op Ameland. De veerboot vertrekt vanaf Holwerd, wat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer vanuit Leeuwarden.

Kijk voor de dienstregeling en meer informatie op https://www.wpd.nl/ameland/

Wanneer je bij ons komt werken als seizoen kracht, vergoeden wij de ticketprijs van de reguliere veerboot wanneer je hiernaar toe komt (en ook wanneer je heen- en weer gaat als bijvoorbeeld weekendkracht).

Je dient dan bij ons je ticket in, en dan storten wij dit terug naar je bankrekening.

Eigenlijk vinden wij jouw motivatie, instelling en beschikbaarheid het allerbelangrijkste.

Daarnaast kijken we vooral naar of je al enige horeca ervaring hebt of niet.

Heb je nog geen horeca ervaring maar wil je hier heel graag mee gaan beginnen? Dan kan dat bij ons! Denk bijvoorbeeld aan posities als assistent medewerker bediening en/of bijvoorbeeld afwasser in de keuken. Je hebt dan de mogelijkheid om deze functies onder de knie te krijgen en je te ontwikkelen en op te werken in de bediening of in de keuken!

Heb je al wel horeca ervaring en/of een relevante opleiding gevolgd, dan kun je kijken naar functies zoals medewerker bediening en bijvoorbeeld kok.

Of misschien heb je ervaring met leidinggeven of ben je klaar om die stap te gaan maken? Dan is misschien eerste medewerker bediening, floormanager of souschef iets voor jou?

Als je (nog) niet weet waar je op wilt of kan solliciteren, kun je dit aangeven en gaan we hier samen even naar kijken!

Wij zijn ongeveer met zijn 60-en vast in dienst het hele jaar rond, en daar komen in het seizoen nog eens ongeveer 80 (vooral jonge) toppers bij in allerlei functies!

Genoeg leuke mensen om te ontmoeten, en leuke dingen mee te doen in je vrije tijd dus ?

Als je bij ons komt werken terwijl je nog naar school gaat, bijvoorbeeld in de weekenden en de zomervakantie, dan krijg je een zogeheten 0-uren contract voor bepaalde tijd bij ons.

Als je bij ons komt werken voor een heel seizoen (bijvoorbeeld van 1 mei tot 1 oktober), dan zullen we je een fulltime contract voor bepaalde tijd aanbieden.

Voor sommige functies die het hele jaar door blijven lopen, geven wij ook wel vaste contracten. Hier moet je denken aan kleinere vaste teams, kantoorfuncties en managementfuncties.

Wanneer onze samenwerking van beide kanten goed bevalt, dan zien we je heel graag ieder jaar terug!

Je salaris ligt ongeveer 20-25% hoger dan de richtlijnen die hiervoor zijn vastgelegd in de horeca CAO van de Koninklijke Horeca Nederland, waar we bij aangesloten zijn. De indeling word in principe gemaakt op basis van functie, leeftijd, en eventuele ervaring.

Wil je hier meer over weten? Check alvast https://www.khn.nl/nieuws/horeca-cao-en-loontabel-2021 voor de huidige loontabellen en CAO in de horeca sector, en vraag ons hoe wij jou inschalen!

Naast de betaling van je salaris, vergoeden wij je overtocht, krijg je gratis personeelsmaaltijden (ook op de vrije dag mag je hiervan gebruik maken!), en ontvang je 20% korting op alles wat je buiten werktijd eet of drinkt bij één van onze restaurants!

We hopen natuurlijk dat jij nu meteen onze vacatures dolenthousiast gaat bekijken, je gegevens invult, en het sollicitatie formulier verstuurd!

Wij gaan jouw sollicitatie dan even bekijken en zullen je dan benaderen voor een telefonisch kennismakingsgesprek (op korte termijn). Als we allebei daarna nog steeds enthousiast zijn, zullen we een proefweekend met je willen inplannen waarbij je naar ons toekomt, en zo kunnen we allebei bekijken of het echt iets voor je is!

Aan het einde van dit weekend, evalueren we samen hoe dit gegaan is, en maken we hopelijk afspraken over wanneer je weer terugkomt en kan gaan beginnen in je nieuwe functie!