HET EILANDLEVEN

Een ultieme werkvakantie-bestemming die dichtbij huis is maar toch ver weg voelt! Na 15 minuten varen met de sneldienst, en na 50 minuten varen met de reguliere veerboot, zet jij voet aan wal op Ameland. De veerboot vertrekt vanaf Holwerd, wat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer vanuit Leeuwarden. Het eiland kent 4 dorpen en heeft een strand van maar liefst 27 kilometer lang.

Werken op Ameland is een mogelijkheid om een onvergetelijk avontuur te beleven, je zult leuke nieuwe mensen te ontmoeten, en je kunt veel toffe activiteiten naast je werk doen. Denk aan sporten zoals (leren om te) kitesurfen, surfen, suppen, beachvolleyballen, parachutespringen en klimmen in ons klimpark!

Of ga genieten van de zon op het strand en blijf lekker hangen tot je de zon ziet ondergaan, om vervolgens een borreltje (of twee ๐Ÿ˜‰) te drinken in een van onze gezellige strandpaviljoens, terrassen of kroegen. Al met al, genoeg te doen en te beleven.

Wil je weten hoe anderen het werk en het eilandleven ervaren? Check ons blog!

Outdoor Ameland

Heb je een vrije dag en wil je iets actiefs ondernemen? Ga naar Outdoor Ameland! Een geweldige locatie verscholen in de Vleijen tussen Nes en Buren. Je vindt hier niet alleen een tof klimpark, maar je kunt er ook terecht voor activiteiten als paintball, boogschieten, archery-tag en gave island -games. Na alle activiteiten even lekker relaxen in het bos? Ook dat kan!

www.outdoor-ameland.nl

Ameland Adventure

Wil je leren (kite)surfen of suppen? Dan ben je bij Ameland Adventure aan het goede adres. Daarnaast kun je er uiteraard ook terecht voor รฉรฉn van de andere 25 unieke activiteiten die ze er organiseren. Er is voor iedereen wel iets te doen. De activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je er in elk jaargetijde terecht kunt.

www.amelandadventure.nl

Sporten

Bij Sport- en gezondheidscentrum Klein Vaarwater ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide fitness workout. Met een ruime keuze aan cardio- en krachttoestellen kun je heerlijk ontspannen, aan persoonlijke doelen werken of je al lopende schema vervolgen.

www.kleinvaarwater-ameland.nl/fitness

Scooter huren

Oeter oeter oeter….Tourtje op de scooter maken? Huur een scooter bij Fietsverhuur Nobel en ontdek de mooiste plekjes van Ameland!

fietsverhuur.nu

Brakzand

Beleef het unieke waddengevoel aan boord van de Brakzand. Na een tocht met de Brakzand zal je met andere ogen naar dit prachtige stukje werelderfgoed kijken. Nadat de zeehonden zijn gespot laat de bemanning het net zakken. Ze vangen krabbetjes, zeesterren, garnalen, vissen en knorhaantjes.

www.robbentochtameland.nl

SOLLICITEER!