Werk op Ameland

FLOORMANAGER BEACHCLUB THE SUNSET

Jij zorgt ervoor dat ons prachtige strandpaviljoen altijd draaiende blijft

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks ontvangt strandpaviljoen The Sunset duizenden blije gasten die met volle teugen van de Ibiza-achtige sfeer genieten. Als bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor het runnen van deze prachtige operatie op grote schaal, met uitzicht op de mooiste zonsondergang van Ameland. Ook organiseren we vele bruiloften en grote evenementen.

Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een groot deel daarvan strijkt neer op de loungebanken van onze prachtige locaties. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Jouw werkplek
Heb jij al ervaring in de horeca als manager of supervisor, ben je toe aan de volgende stap in je carrière?

Gast- en medewerker tevredenheid staan bij ons op nummer één en daarin geef je dagelijks het goede voorbeeld als eindverantwoordelijke.

Van werken op het kantoor tot aan het werken op de werkvloer, voor de schermen en achter de schermen, leidinggeven en meewerken: je doet wat nodig is en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Jij weet op jouw manier je collega’s het vertrouwen te geven. Je bent een aanspreekpunt en op belangrijke momenten weet jij het hoofd koel te houden, waarbij je gemakkelijk knopen kunt doorhakken.

Wij werken graag mét elkaar om op deze manier te laten zien dat er gelijkheid is. Jij kent alle processen van binnen en buiten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je houdt je onder andere bezig met:

  • Zorgen voor structuur in de chaos bij deze grootschalige en seizoensgebonden A-locatie
  • Het leiden, begeleiden en motiveren van een jong en enthousiast team
  • Floor- en shift management
  • Werkvoortgang, kwaliteitsbewaking en het optimaliseren van winst
  • Meewerken en voorop lopen

Je werkt nauw samen met een collega bedrijfsleider en een jong en bevlogen horecateam. Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

– Salaris conform Horeca CAO plus bonusregeling
– Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
– 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
– Begeleiding van begin tot eind
– Doorgroeimogelijkheden
– Toffe bedrijfsfeesten
– Mogelijkheden voor zzp’ers

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
✓ Een horeca managementopleiding óf leidinggevende horecaervaring
✓ Stressbestendig en oplossingsgericht karakter

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je een van de tofste plekken van Nederland runnen? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse of Mirella via hr@vhgroep.nl. Twijfel je of je wil solliciteren? Gewoon doen 😜

20220719_194817187_iOS (3)