Werk op Ameland

HOUSEKEEPER

Hotelgasten voelen zich direct thuis door jouw spot-on voorbereiding

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks staan duizenden vakantiegangers te trappelen om hun vakantie bij Van Heeckeren Hotel op Ameland te vieren. Als Housekeeping professional zorg je ervoor dat al onze kamers, appartementen en openbare ruimtes er iedere dag weer bij staan om door een ringetje te halen. Je komt werken bij een prachtig boetiekhotel met 54 luxe designkamers plus 29 appartementen op verschillende locaties.

Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een groot deel daarvan strijkt neer bij het Van Heeckeren Hotel. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Werk om trots op te zijn
Dit team krijgt al onze kamers, appartementen en openbare ruimtes dagelijks super strak aan de kant, zelfs wanneer er geen einde aan lijkt te komen. Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

– Een goed salaris dat hoger ligt dan de horeca cao
– Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
– 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
– Begeleiding van begin tot eind
– Doorgroeimogelijkheden
– Toffe bedrijfsfeesten
– Mogelijkheden voor zzp’ers

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
✓ Ervaring in Housekeeping óf motivatie om in de Housekeeping te werken
✓ Je bent schoon, je hebt oog voor detail en in het bezit van een rijbewijs

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je een van de tofste plekken van Nederland helpen runnen? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse & Tess, (onze HR afdeling) via hr@vhgroep.nl. Twijfel je om te solliciteren? Gewoon doen!😉

E40A95F1-A6AA-43F3-A2CC-0C67947DC068