Werk op Ameland

ONTBIJT MANAGER

Als Ontbijtmanager ben jij in de vroege ochtend het stralende gezicht van ons hotel en samen met het team verantwoordelijk voor het meest uitgebreide ontbijt van Ameland.

Wat je gaat doen
Als Ontbijtmanager ben jij in de vroege ochtend het stralende gezicht van ons hotel en samen met het team verantwoordelijk voor het meest uitgebreide ontbijt van Ameland. In jouw rol zorg je ervoor dat de dag van gasten niet beter kan beginnen met een super-de-luxe en daily-fresh ontbijt. Broodjes, loads of vers fruit en verse sappen én heel veel Amelander producten! Je gaat voor topservice en onberispelijke kwaliteit en maakt daarnaast ook graag een gezellig praatje met je gasten en team.

Gast- en medewerker tevredenheid staan bij ons op nummer één en daarin geef je dagelijks het goede voorbeeld als ontbijtmanager. Je stuurt het ontbijt-team aan en zorgt dat de kwaliteit en netheid helemaal top zijn. Jij weet als geen ander: wanneer je team blij is, zijn je gasten dat ook!

Nog even op een rijtje

 • Je motiveert je team
 • Je bewaakt de kwaliteit
 • Je zorgt dat alle HACCP rapportages in orde zijn
 • Een team leiden en communiceren met andere afdelingen voor een uitstekende kwaliteit en service
 • Geen moeite om vroeg in de ochtend te starten 😜
 • Je bent flexibel, hebt een goed doorzettingsvermogen en bent stressbestendig.

 

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks staan duizenden vakantiegangers te trappelen om hun vakantie bij Van Heeckeren Hotel op Ameland te vieren. Als ontbijtmanager sta jij vroeg klaar om het hotel-ontbijt dagelijks tiptop te verzorgen en leiding te geven aan je team. Je komt werken bij een prachtig boetiekhotel met 54 luxe designkamers plus 29 appartementen op verschillende locaties. Je werkt nauw samen met een jong en bevlogen horecateam. Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

 • Een goed salaris dat hoger ligt dan de horeca cao
 • Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
 • 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Toffe bedrijfsfeesten

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal en Duits als pré
✓ Ervaring in de horeca óf bent toe aan deze stap
✓ Gastvrije en representatieve uitstraling
✓ Positieve en servicegerichte instelling
✓ Een Helicopterview

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je een van de tofste plekken van Nederland helpen runnen? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse via hr@vhgroep.nl. Twijfel je of je wil solliciteren? Gewoon doen 😜

Interieurfotografie Van Heeckeren Hotel Ameland