Chef en souschef

Aan alle chefs en souschefs die onderhand compleet staan te springen om weer los te gaan; na deze ellendige en eindeloze corona lockdown hebben wij jou keihard nodig om onze keukenbrigade te leiden!

Chef of cheffin, keukenbaas of bazin, assistent keuken manager, keuken management hero; je mag zelf de titel kiezen die je op je kantoordeur wilt plakken. Een plek die jou overigens weinig zegt, want op de werkvloer, als aanvoerder van ons sterrenteam, middenin de operatie, daar maak jij het verschil!

Wat ga je doen?

Jij krijgt de keukenbrigade op jouw locatie onder je hoede, en jij zorgt dat onze gasten met een glimlach van oor tot oor de deur uitlopen, onze medewerkers met een glimlach van oor tot oor naar hun werk gaan en de eigenaar met een glimlach van oor tot oor naar de cijfers kijkt. Je werkt nauw samen met onze keuken manager, en jouw rechterhanden zijn een aantal souschefs, zelfstandig werkend koks, keukenhulpen, en afwassers . Jij draagt de eindverantwoordelijkheid voor het bereiden van de heerlijkste verse en home-made gerechten en de daarbij behorende werkzaamheden, en dit alles natuurlijk volgens de HACCP spelregels.

20200613_112827919_iOS
20200613_160612301_iOS

Waar ga je dit doen?

Jij gaat knallen in de keukens van (één of meer van) onze drie restaurants terwijl je een onvergetelijke en ultieme werkvakantie op Ameland beleeft! Onze restaurants (Beachclub The Sunset, Van Heeckeren Grandcafé en Proeflokaal Rixt) zijn alle drie toonaangevende, hippe en drukbezochte horecabedrijven met een eigen concept op Ameland waar het in het seizoen altijd lekker druk is en de tijd voorbij vliegt!

Jouw profiel

Je hebt een relevante keukenopleiding gevolgd en ruime en aantoonbare ervaring in the pocket. Eigen inbreng en creativiteit kunnen wij waarderen, en wij zorgen dat je met de nieuwste apparatuur en met verse producten werkt. Naast jouw ijzersterke keuken en management skills, creëer jij structuur in de chaos wanneer de bonnen er sneller invliegen dan uitvliegen. Dat gestructureerde, stressbestendige, coachende, gepassioneerde en oplossingsgerichte hoofd op je schouders en die kom op jongens, even een tandje bij! aanpak van jou samen met een hands-on mentaliteit is waarom we je zo graag willen hebben en je collega’s met je weg zullen lopen.

20201119_144745049_iOS

What we offer

✔ Een toffe en dynamische werkplek
✔ Ervaring opdoen, groeien en leren
✔ Onze salarissen liggen hoger dan de Horeca CAO!
✔ Begeleiding bij dit avontuur van begin tot eind
✔ Leuke collega’s, teamspirit en gezamenlijke activiteiten
✔ Huisvesting kunnen we voor je regelen (tegen een vergoeding)
✔ Je overtocht vergoeden wij
✔ Personeelsmaaltijden
✔ 20% korting op alles wat je buiten werktijd eet of drinkt bij één van onze restaurants!

What you bring

✔ De #workhardplayhard mentaliteit
✔ Horeca ervaring is een pré, maar geen must
✔ Je bent enthousiast en je leert graag nieuwe dingen
✔ Je bent flexibel
✔ Je bent gastvrij en representatief
✔ Met andere woorden: je hebt een goede werkhouding en je kan goed met verantwoordelijkheid omgaan!

Je zult inmiddels wel niet kunnen wachten tot je kan solliciteren, dus waar wacht je nog op?

Wil je wel graag solliciteren maar heb je misschien eerst nog een vraag? We helpen je graag verder!

Andere vacatures

Zit jouw droombaan er niet voor je tussen, maar denk je wel iets toe te kunnen voegen aan één van onze bedrijven?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die initiatief tonen, dus laat van je horen!

Wil je op de hoogte blijven van leuke info en nieuwe vacatures? Like dan onze facebookpagina!

SOLLICITEER!