Werk op Ameland

Het is hier en daar wat uit de hand gelopen...

Mijn naam is Chanel van loo ¬†(18 jaar) en twee jaar werkend bij Beachclub The Sunset. Het is een goed uit de hand gelopen verhaal. Ik kwam hier eigenlijk om af en toe een weekendje te werken… En nu twee jaar laar, woon ik op het eiland, heb ik een contract, en doe ik de Ameland academy (hotelschool MBO, BBL opleiding).

Het werken en leren + op je zelf wonen bevalt me super goed. Het was eerst wel wennen, want naast werken doe je natuurlijk ook je eigen huishouden, hoort erbij h√®! Je woont op een ‚Äúcampus‚ÄĚ, hier wonen meerdere leerlingen van de opleiding. Het samen koken, leren of even een drankje drinken is gezellig!

Het werken is me altijd al goed bevallen. In de zomer lekker knallen en lange dagen maken. En, afsluiten met een borrel natuurlijk! 

School is 1 x in de week, dit is prima te doen. Ook heb je af en toe cursussen of een excursie. Wat ook fijn is is dat je werkt én leert, zodat je alles in de praktijk kan toepassen.

Ik zou dit iedereen aan kunnen raden. Je verdiend goed, hebt straks je papiertje binnen, je wordt zelfstandig omdat je je eigen plekje hebt, je hebt een super toffe plek om te werken én te wonen en daarnaast maak je maakt vrienden voor het leven.

Chanel van Loo