Werk op Ameland

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks ontvangen wij duizenden blije gasten die met volle teugen van de mooiste en gezelligste locaties van Ameland genieten. Als (zelfstandig werkend) kok bereid jij alle gerechten op de kaart. Je werkt met uitzicht op de mooiste zonsondergang van Ameland, over de jachthaven, of bij onze culinaire hotspots in het centrum van Nes.

Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een groot deel daarvan strijkt neer op de loungebanken van onze prachtige locaties. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Werk om trots op te zijn
Jij bereidt de heerlijkste verse en home-made gerechten en je voert de daarbij behorende schoonmaakwerkzaamheden uit. Je bent de rechterhand van onze chefs en je werkt nauw samen met een team van andere koks en afwassers. Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

– Een goed salaris dat hoger ligt dan de horeca cao
– Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
– 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
– Begeleiding van begin tot eind
– Doorgroeimogelijkheden
– Toffe bedrijfsfeesten
– Mogelijkheden voor zzp’ers

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal                                                             
✓ Een relevante keukenopleiding óf ervaring als (zelfstandig werkend) kok
✓ Stressbestendig en oplossingsgericht karakter

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je in de keuken werken op een van de tofste plekken van Nederland? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse of Rebecca via hr@vhgroep.nl of 06 35 11 13 70. Twijfel je of je wil solliciteren? Gewoon doen!

2022-07-12-09-02-41-003_small