Werk op Ameland

FLOORMANAGER VAN HEECKEREN

Jij zorgt ervoor dat ons prachtige loungeterras altijd draaiende blijft.

Werken op een unieke locatie
Van Heeckeren Grandcafé is een culinaire hotspot in het hartje van Nes; het grootste en gezelligste dorp op Ameland. Als bedrijfsleider ben jij verantwoordelijk voor het runnen van deze prachtige operatie op grote schaal. Het populaire terras kenmerkt zich door relaxte loungebanken, haardvuren, een indrukwekkende wijnwand en rustgevende beats.


Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een groot deel daarvan strijkt neer op de loungebanken van onze prachtige locaties. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Jouw werkplek
Heb jij al ervaring in de horeca als manager of supervisor, of ben je toe aan de volgende stap in je carrière?

Gast- en medewerker tevredenheid staan bij ons op nummer één en daarin geef je dagelijks het goede voorbeeld als eindverantwoordelijke.

Van werken op het kantoor tot aan het werken op de werkvloer, voor de schermen en achter de schermen, leidinggeven en meewerken: je doet wat nodig is en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Jij weet op jouw manier je collega’s het vertrouwen te geven. Je bent een aanspreekpunt en op belangrijke momenten weet jij het hoofd koel te houden, waarbij je gemakkelijk knopen kunt doorhakken.

Wij werken graag mét elkaar om op deze manier te laten zien dat er gelijkheid is. Jij kent alle processen van binnen en buiten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je houdt je onder andere bezig met:

  • zorgen voor structuur in de chaos bij deze grootschalige en seizoensgebonden A-locatie
  • leiden, begeleiden en motiveren van een jong en enthousiast team
  • floor- en shift management
  • werkvoortgang, kwaliteitsbewaking en het optimaliseren van winst
  • meewerken en voorop lopen

Je werkt nauw samen met een collega bedrijfsleider en een jong en bevlogen horecateam. Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

– Een goed salaris dat hoger ligt dan de horeca cao
– Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
– 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
– Gratis overtochten van en naar Ameland
– Begeleiding van begin tot eind
– Doorgroeimogelijkheden
– Toffe bedrijfsfeesten
– Mogelijkheden voor zzp’ers

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
✓ Ervaring in de horeca óf motivatie om in de horeca te werken
✓ Gastvrije en representatieve uitstraling

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je in de bediening werken op een van de tofste plekken van Nederland? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse of Rebecca via hr@vhgroep.nl. Twijfel je of je wil solliciteren? Gewoon doen 😜

2021-08-09-16-19-53-650