Werk op Ameland

ONTBIJT MEDEWERKER

Als ontbijtmedewerker zorg jij dat onze hotelgasten dagelijks genieten van het meest luxe hotel ontbijt op Ameland

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks staan duizenden vakantiegangers te trappelen om hun vakantie bij Van Heeckeren Hotel op Ameland te vieren. Als ontbijt medewerker sta jij vroeg klaar om het hotel-ontbijt dagelijks tiptop te verzorgen. Je komt werken bij een prachtig boetiekhotel met 54 luxe designkamers plus 29 appartementen op verschillende locaties.

Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een groot deel daarvan strijkt neer bij het Van Heeckeren Hotel. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Werk om trots op te zijn
Als ontbijt medewerker sta jij vroeg klaar om het hotel-ontbijt dagelijks te verzorgen en zorg jij dat onze hotel gasten iedere dag kunnen genieten van een super-de-luxe en daily-fresh Amelander ontbijtbuffet. Ook ben jij niet te beroerd om je collega’s van de Housekeeping of de receptie uit de brand te helpen wanneer dit nodig is.

Je werkt nauw samen met een jong en bevlogen horecateam. Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

– Een goed salaris dat hoger ligt dan de horeca cao
– Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
– 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
– Begeleiding van begin tot eind
– Doorgroeimogelijkheden
– Toffe bedrijfsfeesten
– Mogelijkheden voor zzp’ers

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal en Duits als pré
✓ Ervaring in de horeca óf motivatie om in de horeca te werken
✓ Gastvrije en representatieve uitstraling

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je een van de tofste plekken van Nederland helpen runnen? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Tess of Ilse via hr@vhgroep.nl. Twijfel je of je wil solliciteren? Gewoon doen 😜

Interieurfotografie Van Heeckeren Hotel Ameland