Werk op Ameland

ASSISTENT MEDEWERKER BEDIENING

Per april 2024

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks ontvangen wij duizenden blije gasten die met volle teugen van de mooiste en gezelligste locaties van Ameland genieten. Als assistent bedieningsmedewerker voorzie jij onze gasten van hapjes en drankjes. Je werkt met uitzicht op de mooiste zonsondergang van Ameland, over de jachthaven, of bij onze culinaire hotspots in het centrum van Nes.

Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een groot deel daarvan strijkt neer op de loungebanken van onze prachtige locaties. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Werk om trots op te zijn
Als assistent bedieningsmedewerker help je met het serveren van eten en drinken. Je werkt nauw samen met een ervaren horecateam, die jou on-the-job gaat trainen. Een prachtige manier om ervaring op te doen in het horeca vak. Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

– Salaris conform Horeca CAO plus bonusregeling
– Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
– 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
– Gratis overtochten naar Ameland
– Begeleiding van begin tot eind
– Doorgroeimogelijkheden
– Toffe bedrijfsfeesten
– Mogelijkheden voor zzp’ers

Bij Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
✓ Ervaring in de horeca óf motivatie om in de horeca te werken
✓ Gastvrije en representatieve uitstraling

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je in de bediening werken op een van de tofste plekken van Nederland? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse of Mirella via hr@vhgroep.nl. Twijfel je of je wil solliciteren? Gewoon doen 😜

20220825_174648769_iOS