Werk op Ameland

HET EILANDLEVEN

Werken op Ameland is een mogelijkheid om een onvergetelijk avontuur te beleven, je zult nieuwe mensen ontmoeten, en je kunt veel toffe activiteiten naast je werk doen. Ga (leren) kitesurfen, surfen, suppen, volleyballen, parachutespringen of klimmen in het klimpark!

Of ga genieten van de zon op het strand en blijf lekker hangen tot je de zon ziet ondergaan, om vervolgens een borreltje (of twee ?) te drinken in een van onze gezellige strandpaviljoens, terrassen of kroegen. Al met al, genoeg te doen en te beleven.

Wil je weten hoe anderen het werk en het eilandleven ervaren? Check onze blog!

klimtoren-klimpark-ameland-8-1

Outdoor Ameland

Heb je een vrije dag en wil je iets actiefs ondernemen? Ga naar Outdoor Ameland! Een geweldige locatie verscholen in de Vleijen tussen Nes en Buren. Je vindt hier niet alleen een tof klimpark, maar je kunt er ook terecht voor activiteiten als paintball, boogschieten, archery-tag en gave island -games. Na alle activiteiten even lekker relaxen in het bos? 

www.outdoor-ameland.nl

Ameland_adventure_overzicht_01

Ameland Adventure

Wil je leren (kite)surfen of suppen? Dan ben je bij Ameland Adventure aan het goede adres. Daarnaast kun je er uiteraard ook terecht voor één van de andere 25 unieke activiteiten die ze er organiseren. Er is voor iedereen wel iets te doen. De activiteiten worden afgestemd op het seizoen, waardoor je er in elk jaargetijde terecht kunt.

www.amelandadventure.nl

07 - gewichten + man achtergrond

Sporten

Bij Sport- en gezondheidscentrum Klein Vaarwater ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide fitness workout. Met een ruime keuze aan cardio- en krachttoestellen kun je heerlijk ontspannen, aan persoonlijke doelen werken of je al lopende schema vervolgen.

www.kleinvaarwater-ameland.nl/fitness

2021-05-24-19-46-50-623

Scooter huren

Oeter oeter oeter….Tourtje op de scooter maken? Huur een scooter bij Fietsverhuur Nobel en ontdek de mooiste plekjes van Ameland!

fietsverhuur.nu

brakzand_galerij1_1

Vaar mee met de Brakzand

Beleef het unieke waddengevoel aan boord van de Brakzand. Na een tocht met de Brakzand zal je met andere ogen naar dit prachtige stukje werelderfgoed kijken. Nadat de zeehonden zijn gespot laat de bemanning het net zakken. Ze vangen krabbetjes, zeesterren, garnalen, vissen en knorhaantjes.

www.robbentochtameland.nl