Werk op Ameland

MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE/ FINANCIAL CONTROLLER

Ben jij de Financieel Medewerker die onze financiële processen soepel en nauwkeurig laat verlopen bij De Van Heeckerengroep? Versterk ons team en draag bij aan de groei en optimalisatie van onze organisatie.

Werken in een unieke functie
Als Financieel Medewerker bij De Van Heeckerengroep ben je een onmisbare schakel in ons team. Je verwerkt inkoop- en verkoopfacturen, voert bank- en kasboekingen uit en bereidt betalingen voor, wat essentieel is voor een nauwkeurige financiële administratie. Daarnaast ondersteun je bij maand- en jaarafsluitingen en stel je financiële rapportages op, waardoor het management inzicht krijgt in onze financiële prestaties en strategische beslissingen kan nemen.

Je beheert de debiteuren- en crediteurenadministratie, waarbij je ervoor zorgt dat alle financiële verplichtingen correct worden afgehandeld en de cashflow geoptimaliseerd blijft. Een belangrijk aspect van je rol is het bijdragen aan de optimalisatie van financiële processen. Je analyseert bestaande procedures en implementeert verbeteringen om efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Bij De Van Heeckerengroep bieden we een dynamische werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en bijdragen aan het succes van onze organisatie. Als jij een proactieve, gedetailleerde en enthousiaste financieel professional bent, dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze boeiende functie. Samen kunnen we bouwen aan een sterke en gezonde financiële toekomst voor De Van Heeckerengroep.

 • Bij ons ontvang je niet alleen een goed salaris, maar ook een royaal aandeel uit de dikke fooienpot.
 • Bonusregeling
 • Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
 • 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
 • Je kan gebruik maken van een gedeelde auto op Holwerd voor jouw gemak
 • Een uitdagende en afwisselende functie
 • Flexibele werktijden
 • Toffe bedrijfsfeesten
 • Mogelijkheden voor zzp’ers
 • Een dynamische en uitdagende functie in een hecht team.
 • Op Ameland bieden wij je tegen een aantrekkelijke prijs comfortabele woonruimte aan, variërend van een gezellige kamer tot een ruim appartement of studio
 •  

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een financiële richting (bijv. bedrijfsadministratie)

✓Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pre

✓Goede kennis van Exact of andere boekhoudsoftware

✓Sterke analytische vaardigheden en een goed cijfermatig inzicht

✓Nauwkeurig, gestructureerd en proactief

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je een van de tofste plekken van Nederland helpen runnen? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse Brouwer of Rebecca Hartmann, (onze HR afdeling) via hr@vhgroep.nl. 

Wij kijken uit naar je sollicitatie! Bij twijfel, gewoon doen!

291A631F-26D7-49D1-8747-006358F5837E (2)