Werk op Ameland

MEDEWERKER BACKOFFICE

Beheer reserveringen, check appartementen in, en beantwoord vragen over ons hotel, appartementen en restaurants!

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks staan duizenden vakantiegangers te trappelen om hun vakantie bij Van Heeckeren Hotel of de Van Heeckeren Apartments op Ameland te vieren. Als medewerker backoffice verwelkom je gasten bij binnenkomst van achter het receptiebureau en vertel je hen over het verloop van het verblijf. Je komt werken bij een prachtig boetiekhotel met 54 luxe designkamers plus 57 appartementen op verschillende locaties.

Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een groot deel daarvan strijkt neer bij het Van Heeckeren Hotel of de Van Heeckeren Apartments. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Werk om trots op te zijn

Als medewerker backoffice vervul je een essentiële rol binnen het team. Je werkt mee in het beheren van reserveringen voor hotelkamers, appartementen en restaurants, waarbij je tevens zorgdraagt voor communicatie met gasten. Daarnaast neem je een actieve rol in bij het inchecken van een deel van de appartementen, zowel persoonlijk als telefonisch. Tijdens piekmomenten ben je flexibel en spring je bij op de front office, waarbij je alles in goede banen leidt voor een vlekkeloze ervaring.

  • Verwerken en beheren van reserveringen via telefoon, e-mail en online boekingssystemen.
  • Zorgen voor een nauwkeurige en volledige invoer van reserveringsgegevens in onze systemen.
  • Beantwoorden van vragen van gasten en hen voorzien van informatie over het hotel, de appartementen en onze restaurants.
  • Samenwerken met andere afdelingen om te zorgen voor een soepele en efficiënte operationele workflow.

Je werkt nauw samen met een jong en bevlogen horecateam. Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

– Een marktconform salaris
– Mogelijkheden voor een bonusregeling!
– Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
– 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
– Begeleiding van begin tot eind
– Doorgroeimogelijkheden
– Toffe bedrijfsfeesten
– Mogelijkheden voor zzp’ers

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:


✓ Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal en Duits als pré
✓Je bent goed met computers en kunt snel en efficiënt werken met diverse reserveringssoftware.
✓Je bent bekend met reserveringssystemen en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je een van de tofste plekken van Nederland helpen runnen? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse of Rebecca via hr@vhgroep.nl. Twijfel je of je wil solliciteren? Gewoon doen!!

E40A95F1-A6AA-43F3-A2CC-0C67947DC068