Werk op Ameland

FRONT OF HOUSE MEDEWERKER

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks staan duizenden vakantiegangers te trappelen om hun vakantie bij Van Heeckeren Hotel op Ameland te vieren. Als front of house medewerker verwelkom je gasten bij binnenkomst van achter het receptiebureau en vertel je hen over het verloop van het verblijf. Je komt werken bij een prachtig boetiekhotel met 54 luxe designkamers plus 57 appartementen op verschillende locaties.

Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een groot deel daarvan strijkt neer bij het Van Heeckeren Hotel. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Werk om trots op te zijn
Als front of house medewerker maak je impact door een onuitwisbare indruk achter te laten. Zo voelen gasten zich direct op hun gemak. Voor de rest houd jij je onder meer bezig met:

  • in- en uitchecken van gasten
  • reserveringen aannemen
  • verstrekken van informatie
  • verzorgen van het ontbijtbuffet

Je werkt nauw samen met een jong en bevlogen horecateam. Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

– Een goed salaris dat hoger ligt dan de horeca cao
– Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
– 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
– Begeleiding van begin tot eind
– Doorgroeimogelijkheden
– Toffe bedrijfsfeesten
– Mogelijkheden voor zzp’ers

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal en Duits als pré
✓ Ervaring in een hotelreceptie óf motivatie om in een hotelreceptie te werken
✓ Gastvrije en representatieve uitstraling

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je een van de tofste plekken van Nederland helpen runnen? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse of Rebecca via hr@vhgroep.nl. Twijfel je of je wil solliciteren? Gewoon doen!!

E40A95F1-A6AA-43F3-A2CC-0C67947DC068