Werk op Ameland

Een super afwisselende job!

‘’In de zomer van 2021 ben ik begonnen met werken bij Van Heeckeren Grandcafé. Ik zou hier eigenlijk maar 8 weken werkzaam zijn als zomerkracht, maar dat veranderde al snel in een heel seizoen. En nu na 2 jaar, ben ik hier nog steeds werkzaam.

Wat maakt het werken binnen de Van Heeckeren groep zo leuk? Het werken binnen de Van Heeckeren groep is zo leuk omdat je collega’s ook je vrienden en huisgenoten zijn. 

Daarnaast is het super afwisselend, omdat je (afhankelijk van je voorkeur), niet perse in één bedrijf hoeft te werken. Zo werk ik bij Van Heeckeren Grandcafé én bij  Proeflokaal Rixt. Lekker afwisselend dus!

De doorgroeimogelijkheden binnen de Van Heeckeren groep maken het ook erg interessant en leuk. Zo ben ik bijvoorbeeld 2 jaar geleden begonnen als assistent medewerker bediening, zonder enige ervaringen in de horeca. Inmiddels ben ik bezig om eerste medewerker bediening te worden!

Het bedrijf is zeer flexibel, daardoor valt het werken op een eiland ook goed te combineren met een studie. Zelf doe ik bijvoorbeeld een studie in Groningen, maar werk ik in de vakanties en in het weekend op Ameland!