Werk op Ameland

ASSISTENT HOTEL MANAGER

Samen met de hotelmanager zorg jij ervoor dat ons prachtige hotel altijd draaiende blijft

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks staan duizenden vakantiegangers te trappelen om hun vakantie bij Van Heeckeren Hotel op Ameland te vieren. Je hebt fijne plekken, geweldige plekken en dan heb je van Heeckeren Hotel & Apartments. Als assistent hotelmanager ben je de schakel tussen beleid van het hotel en de uitvoering op de vloer. Je komt werken bij een prachtig boetiekhotel met 54 luxe designkamers plus 29 appartementen op verschillende locaties. Wij leggen onze gasten serieus in de watten met tweepersoons bubbelbaden, dubbele regendouches en echte vinyl platenspelers!

Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een deel daarvan overnacht in Van Heeckeren Hotel in Nes. Met een gemiddelde recensie van 4,6 van de 5 sterren staan we er fantastisch voor. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Naast hotelkamers verhuren we appartementen verspreid over de mooiste plekken van Ameland. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor vette bedrijfsfeestjes en momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Werk om trots op te zijn
Je hebt een nauwe samenwerking met de hotelmanager en stuurt het operationele team aan. Je zal in samenwerking met dit hele team zorg dragen voor de ontwikkeling en aansturing van productiviteit, continuïteit en structuur binnen het team.

Wij werken graag mét elkaar om op deze manier te laten zien dat er gelijkheid is. Jij kent alle processen van binnen en buiten en zorgt er samen met de hotelmanager steeds voor dat alles op rolletjes loopt. Je houdt je onder andere bezig met:

• Het ondersteunen van de Hotelmanager, variërend van administratieve taken tot het uitvoeren van de operationele zaken
• Het eerste aanspreekpunt zijn voor zowel gasten als medewerkers
• Het oplossen van problemen en afhandelen van feedback van gasten
• Online reputation management

Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan

  • Salaris-indicatie: tussen €2.500 – €2.750 per maand
  • Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
  • 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
  • Begeleiding van begin tot eind
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Toffe bedrijfsfeesten
  • Mogelijkheden voor zzp’ers

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van hotel- of leisure management

✓ Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal

✓ Minimaal 32 uren per week, bij voorkeur fulltime beschikbaar

✓ Je hebt ervaring met leidinggeven, en kunt ook overtuigen en samenwerken

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je een van de tofste plekken van Nederland helpen runnen? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse of Mirella via hr@vhgroep.nl. Twijfel je om te solliciteren? Gewoon doen!😉

E40A95F1-A6AA-43F3-A2CC-0C67947DC068