Werk op Ameland

HR Medewerker (reeds ingevuld)

Samen met een sterk backoffice team zorg jij voor de werknemers van deze unieke horecagroep op Ameland!

Werken op een unieke locatie
Jaarlijks ontvangen wij duizenden blije gasten die met volle teugen van onze mooiste en gezelligste locaties van Ameland komen genieten. Onze locaties hebben uitzicht op de mooiste zonsondergang van Nederland, liggen in de jachthaven en zijn de culinaire hotspots in het centrum van Nes. En laten we ons boetiekhotel met 54 luxe designkamers plus 29 appartementen op verschillende locaties vooral ook niet vergeten. Als HR medewerker van de Van Heeckeren Groep zorg jij voor alle administratieve taken en communicatie met onze ambassadeurs en de belangrijkste doelgroep binnen onze organisatie: onze collega’s!’


Work hard, play hard
Ameland ontvangt jaarlijks meer dan 600.000 toeristen. Een groot deel daarvan strijkt neer bij één van onze prachtige locaties waar onze collega’s een snelle en persoonlijke service leveren. Als team doen we er alles aan om dat zo te houden en waar mogelijk te verbeteren. Tijdens het hoogseizoen wordt er hard gewerkt, máár er is genoeg ruimte voor momenten van rust om weer even helemaal op te laden.

Jouw werkplek
Je hebt een nauwe samenwerking met je collega’s op de backoffice en je zorgt ervoor dat onze 80 vaste medewerkers en ongeveer 90 oproepkrachten goed geïnformeerd aan het werk begint en blijft.

Je houdt je onder andere bezig met:

  • Het eerste aanspreekpunt zijn voor medewerkers
  • Het informeren van medewerkers over informatie die voor hun van toepassing is
  • Het uitvoeren van HR-gerelateerde administratie
  • Werving en selectie
  • Het assisteren van onze personeelshuisvestingsafdeling

Er heerst een onbevangen en ongedwongen sfeer waarin elkaar helpen centraal staat. Zowel tijdens werkuren als daarbuiten wordt veel met elkaar opgetrokken. Qua woonruimte op Ameland bieden wij je – tegen betaling – een kamer, appartement of studio aan.

– Een goed salaris dat hoger ligt dan de horeca cao
– Gratis personeelsmaaltijden (ook op je vrije dag)
– 20% korting op dranken en snacks bij al onze restaurants
– Begeleiding van begin tot eind
– Werk gerelateerde cursussen en opleidingen kunnen kosteloos gevolgd worden
– Doorgroeimogelijkheden
– Toffe bedrijfsfeesten

Bij de Van Heeckeren Groep vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Voor deze vacature breng je sowieso mee:

✓ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
✓ Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van HR- of administratie of je hebt voldoende      ervaring in een soortgelijke functie
✓ Minimaal 32 uren per week beschikbaar
✓ Stressbestendig en oplossingsgericht karakter

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Wil je de HR verzorgen voor een van de tofste plekken van Nederland? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse & Tess, (onze HR afdeling) via hr@vhgroep.nl. Twijfel je om te solliciteren? Gewoon doen!😉

pexels-fauxels-3184291