Werk op Ameland

IN-HOUSE DJ

Bezorg onze gasten een geweldige avond bij Van Heeckeren Grandcafé

Vinyl Friday!
Op vrijdag heerst er een nostalgische sfeer op het terras bij Van Heeckeren Grandcafé. We draaien dan namelijk de hele avond alleen maar platen van vinyl, of eigenlijk ga jij dat doen😉 

Van Heeckeren Grandcafé is het mooiste allyear terras van het eiland. Luxe loungebanken, haardvuren, een goedgevulde menukaart en heerlijke cocktails. Vrijdag is onze favoriete dag, want dan zit het terras vol met gasten die opzoek gaan naar hun all-time-favourite plaat. We hebben bakken vol! Vinyl Friday is zo ongeveer een begrip op het eiland, en hoe leuk is het wanneer jij hier deel van uit mag maken?! 

Ook op de zaterdag is het gezellig bij ons en mogen de voetjes wederom van de vloer. Zorg samen met ons voor een geweldige beleving voor onze gasten!

Muziek draaien met uitzicht op zee
Naast een heerlijk loungeterras in hartje Nes, beschikken we binnen de Van Heeckeren Groep ook nog over een beachclub en hele gave spot in de haven. Bij mooi weer zul je ook op deze locaties achter de draaitafel te vinden zijn!

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Voel jij je als een vis in het water achter een draaitafel? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse of Mirella via hr@vhgroep.nl. Twijfel je om te solliciteren? Gewoon doen!😉

20221025_122209374_iOS