Werk op Ameland

DJ SPINN DIE PLATEN

Ken jij de klassiekers en grote hits uit de jaren ’80 en ’90? Droom je ervan om “old school” met echte platen te draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Own your DJ booth en maak er een feest van!

DJ gezocht voor Vinyl Friday & Saturday bij Grandcafé van Heeckeren
Op vrijdag heerst er een nostalgische sfeer op het terras bij Van Heeckeren Grandcafé. We draaien dan namelijk de hele avond alleen maar platen van vinyl, of eigenlijk ga jij dat doen😉 

Van Heeckeren Grandcafé is het mooiste allyear terras van het eiland. Luxe loungebanken, haardvuren, een goedgevulde menukaart en heerlijke cocktails. Vrijdag is onze favoriete dag, want dan zit het terras vol met gasten die opzoek gaan naar hun all-time-favourite plaat. We hebben bakken vol! Vinyl Friday is zo ongeveer een begrip op het eiland, en hoe leuk is het wanneer jij hier deel van uit mag maken?! 

Ook op de zaterdag is het gezellig bij ons en mogen de voetjes wederom van de vloer. Zorg samen met ons voor een geweldige beleving voor onze gasten!

Wat zoeken wij?

Van Heeckeren is op zoek naar een enthousiaste DJ voor onze populaire Vinyl Friday & Saturday avonden. Als DJ krijg je de vrijheid om jouw eigen draai te geven aan de muziekavonden. Affiniteit met muziek uit de jaren ’80 en ’90 is een pré.

Wil je liever af en toe een avond of slechts een paar keer komen draaien? Geen probleem, ook dat vinden wij erg leuk!

Wees welkom op de mooiste werkplek van Nederland!
Voel jij je als een vis in het water achter een draaitafel? Solliciteer dan meteen! Binnen 1 of 2 werkdagen krijg je onze reactie.

Inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ilse & Rebecca, (onze HR afdeling) via hr@vhgroep.nl. Twijfel je om te solliciteren? Gewoon doen!😉

20221025_122209374_iOS